Plezier op school

We vinden het belangrijk dat onze leerlingen later terugkijken op een fijne schooltijd. Daarom maken we veel plezier op school. Regelmatig gaan we op stap naar een museum, het Eksternest of een toneelvoorstelling. Ieder jaar staat er een dagje uit op de agenda en klimmen de kinderen zelf op het podium tijdens de eindmusical.

Voorstellingen
Wist u dat we veel talent hebben op school? Een aantal keer per jaar organiseren we daarom een spetterende voorstelling. Tijdens deze voorstellingen wordt er gezongen, gedanst en worden er toneelstukjes opgevoerd. Natuurlijk wordt u uitgenodigd om met eigen ogen te zien waar uw kind zo hard aan gewerkt heeft.

Sportief
Als gezonde school besteden we veel aandacht aan sport. We gymmen twee keer per week onder leiding van onze vakleerkracht beweging. We stimuleren gezond gedrag door mee te doen aan diverse sportieve activiteiten. Denk aan de avondvierdaagse, schoolvoetbal, de Koningsspelen en sportdagen. Zo zorgen we ervoor dat kinderen kennismaken met allerlei sporten, plezier maken én lekker gezond bezig zijn.